Toch niet thuis...

 


Korte update.
Helaas toch alweer bijna twee weken in het UMCG. Na drie weken thuis ontstonden er enorme buikkrampen. Na een paar dagen toch maar opgenomen: graft versus host in de darmen...
Heel spannend allemaal. Veel pijn, angst, onzekerheid.
Inmiddels lijkt het de goede kant op te gaan, maar ik heb nog een lange weg te gaan.
Voorlopig ben ik hier dus nog wel even.

Reacties

  1. Hoi Monique ik hoop dat het gauw gweer beter met je gaat. Ik hoop dat je vooral blijft plannen, een stip aan de horizon. Maar ik denk dat je dat wel al doet. Ik ben druk met m'n studie Duits, dus veel minder op FB. Maar af en toe mag ik weer van mezelf. Lieve groet en hou je taai. Myke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve. Het zit in je genen .... doorgaan....! Sterkte lieverd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Monique, we zaten vorig jaar ik meen okt. in het UMCG naast elkaar op de dagverpleging voor onze infuus toediening. We raakten aan de praat en hadden een betekenisvol gesprek.
    Ik lees vol bewondering je blog. Ik kan me voorstellen dat deze periode zoveel verschillende emoties teweegbrengt en wens je alle kracht en een goed herstel Monique.
    Lieve groet, Ruth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hai Ruth! Wat een lief berichtje. We hadden idd een heel bijzonder gesprek. Heb er nog vaak aan gedacht. Dank voor je wensen. Kan ik je ergens bereiken als je dat ook wil? Ben benieuwd hoe het nu met je gaat. Je bent een inspirerend persoon.
      Liefs, Monique

      Verwijderen
    2. Hi Monique, mijn e-mailadres is ruthzandstra73@hotmail.com. Hou je haaks. Lieve groet, Ruth

      Verwijderen
  4. Lieve Monique, even een kort berichtje. Wat een verhaal toch. Ik volg je. Vol spanning..... Een dikke knuffel. Annet (redactie@aaenpnh.nl)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten